فریلنسری در معماری
فریلنسری در معماری
در این مقاله به بررسی فریلنسری در معماری میپردازیم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله فریلنسری در معماری:
امروزه با توسعه دنیای وب، مشاغل آنلاین زیادی ایجاد شده که کمک زیادی به معضل بیکاری کرده است. فریلنسری یکی از مواردی است که به این بازار رونق زیادی بخشیده. اختیار عمل در انتخاب پروژه و کارفرما و ساعات کاری قابلانعطاف از مزایایی است که بسیاری را به سمت دورکاری جذب کرده است. به همین دلیل تمایل به کار های دولتی و حضوری کمتر شده. شما میتوانید بدون دردسر در حوزه مورد علاقه خود به کسب درآمد برسید.
فریلنسری در معماری چیست؟
اگر به دنبال استقلال بیشتر و رشد کسب و کار خود هستید، یا اگر مدتی بیکار هستید، فریلنسینگ می تواند برای شما مناسب باشد. یک فریلنسر می تواند از خودمختاری بیشتر و به طور کلی کنترل بیشتری بر کار خود بهره مند شود و انتخاب چند پروژه فریلنسری به شما این امکان را می دهد که در مواقع سختی با فشار بیشتر مزایای مالی بیشتری بدست آورید.
مزایا و معایب فریلنسری
فریلنسری نیز مانند سایر مشاغل مزایا و معایب خاص خود را دارد که شما میتوانید با سنجش آن ها انتخاب کنید که آیا میخواهید وارد این عرصه شوید یا نه. در ادامه تمامی مزایا و معایب را بررسی میکنیم.
مزایای فریلنسری
- تنوع کاری بیشتر نسبت به کارمندان
- در هر مکانی که دوست داشته باشد میتواند کار خود را انجام دهد
- امکان انتخاب فریلنسری بهعنوان شغل دوم
- انعطافپذیری و اختیار بالا
- توانایی کسب درآمد نامحدود
- امکان رسیدگی بیشتر به مسائل غیر کاری مانند کارهای روزانه و شخصی خود
- نیاز به رفت و آمد به محل کار ندارند
- تجربهی کارهای متنوع و امکان تشکیل شبکهای از مشتریها
- زمان انجام کار برایشان انعطافپذیر است
- توانایی بروز خلاقیت دارند
- عدم مشمولیت دریافت مجوزهای قانونی
- میتواند یک درآمد دلخواه و مشخص را برای خود تعیین کند و در هر ماه با توجه به نیاز شخصی خود، درخواست پروژه و انجام کار دهد.
- عدم مشمولیت مالیاتی (در بسیاری از موارد)
- فعالیت بر روی پروژه های مختلف و متعدد
- مدیر خودشان هستند،آزادانه برای خود کار میکنند، کسی نظارت مستقیم بر کارشان ندارد
به طور کلی استقلال و انعطاف پذیری یکی از اصلی ترین مزایای آاد کاری است و سبب استقبال گسترده از آن در سطح جهان شده.
معایب فریلنسری
- تعلق نگرفتن حق بیمه
- مشکلات پیدا کردن کار
- امکان منزوی شدن فرد آزادکار
- محدود بودن زمینه فعالیت گروهی
- مشکلات برقراری ارتباط با کارفرما و مشتری
- تنها و بدون پشتیبان بودن در برابر مشکلات کاری
- امکان ایجاد حس خستگی و بیانگیزگی
- عدم وجود تسهیلات و عدم برخورداری از امتیازات قانونی
این که این مسئولیت تنها بر دوش شماست و دست تنها هستید میتوانید کمی شما را دچار استرس و دلهره کند و باعث شود از ورود به این عرصه خودداری کنید. همچنین بیمه و سایر تهسیلات به شما تعلق نمیگیرد که نقطه ضعف این حوزه نسبت به سایر مشاغل است. شما با بررسی مزایا و معایب میتوانید تصمیم بگیرید که فریلنسری برای شما مناسب است یا نه.
در حوزه معماری اگر بتوانید نرم افزار های مربوطه مثل تری دی مکس و ویری را یاد بگیرید و در آن حرفه ای شوید میتوانید در خوزه فریلنسرینگ فعالیت کنید و بسیار موفق شوید و به درآمدهای بالا برسید. برای ارائه کار های خود از فضاهای مختلفی میتوانید استفاده کنید که در مقاله معرفی سایت های برتر فریلنسری به آن میپردازیم. به طور کلی آزاد کاری در معماری امکان فعالیت و موفقیت بالایی دارد.
شما میتوانید با تهیه پک ویژه تری دی مکس و ویری را همزمان یاد بگیرید. از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم که این آموزش براتون مفید بوده باشه.
اگر سوال یا مشکلی داشتید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون از حمایت همیشگیتون. آکادمی شریفی
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید