پست پروداکشن رندر چیست؟
پست پروداکشن رندر چیست؟
در این مقاله پست پروداکشن رندر را بررسی میکنیم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ، آنریل انجین و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله:
پست پروداکشن یک تکنیک و مهارت است که با استفاده از آن در نرمافزار فتوشاپ میتوانید رندرها و طرحهای معماری خود را پرزانته کنید که بلد بودن این مهارت برای افرادی که در این حوزه فعالیت میکنند لازم است. امروزه رندرهای معماری در ارائه پروژه اهمیت بالایی دارند، زیرا تاثیر بسیاری در نشان دادن دید معمار و متقاعد کردن کارفرمادارد که همین موضوع سبب رشد چشمگیر نرم افزارهای مدلسازی و رندرینگ و تقاضا برای آن شده و بعد از آن حتما نیاز به یک پست پرو حرفه ای است.
پست پروداکشن چیست؟
پست پروداکشن(Post Production) مجموعه فعالیتهایی است که باعثطبیعیتر شدن رندر میشود. معماران میتوانند بعد از ساخت مدلهای سهبعدی و رندرگیری در نرمافزارهای مختلف مانند: 3Dsmax , lumion, Revit, Sketchup, VRay و … رندر را به فتوشاپ منتقل کرده و مرحله پست پروداکشن را آغاز کنند. این مرحله وضوح، کیفیت، وضعیت نورها و در مجموع حالت کلی رندر را بهبود میبخشد.
کاربرد پست پروداکشن چیست؟
از آنجایی که پست پروداکشن برای بهتر شدن رندر شما انجام میشود، دست شما برای اعمال هرگونه تغییراتی که باعث بالا رفتن کیفیت رندر شما و ایجاد حال و هوای طبیعی در آن شود باز است.
در ادامه سایر مواردی که میتوانید در فرآیند پست پروداکشن روی رندر خام خود اعمال کنید را نام میبریم:
- اضافهکردن نور پردازی داخلی
- افزایش وضوح و کیفیت عکس
- اضافهکردن آبجکت مثل درخت، انسان، نیمکت و …
- اضافهکردن تکسچر
- لکهگیری موارد دلخواه
- تبدیل رندر روز به شب
- ایجاد حس فصول مختلف
- تغییر متریالها
- ایجاد حس تلالو در آب
- اضافهکردن ابرها در آسمان
کاربرد پست پروداکشن در نور پردازی
نور پردازی یکی از مهمترین قسمتهای پست پروداکشن میباشد. شما با استفاده از گزینه Adjustment در نرمافزار فتوشاپ میتوانید قسمتهای مختلف را نورپردازی کنید یا در آن سایه ایجاد کنید. همچنین میتوانید رندر خام را به رندر روز و شب تبدیل کنید. یکی دیگر از کاربردهای Adjustment این است که میتوانید با استفاده از براشهای موجود، فصول مختلف نمایش دهید.
پست پروداکشن در شیت بندی
از پست پروداکشن میتوان برای ارائه یک شیت زیبا استفاده کرد و در این مرحله دست شما برای استفاده از تکنیکهای مختلف بسیار باز است، برای مثال میتوانید برای طبیعیتر شدن کار آبجکتهای مختلف مانند: انسان، درخت، آسمان، مبلمان، پرنده و … را به رندر خام خود اضافه کنید. به علاوه میتوانید از آبجکتها و تصاویر Cut out که در اینترنت با فرمت png وجود دارد نیز بهره ببرید. این کار باعث جذابتر شدن و برجستهتر شدن قابلیتهای پروژه شما میشود.
بازار کار پست پروداکشن
با توجه به اینکه بازار رندرینگ معماری به علت محبوبیت تبدیل به یک بازار رقابتی شده است بنابراین تسلط بر پست پروداکشن برای رئال تر شدن رندر ها یک امر ضروری است. اهمیت این موضوع در حدی است که حتی میتوان یک متخصص در این زمینه شد و کسب درآمد کرد. حتی اگر در حوزه مدل سازی و رندرینگ فعالیت کنید برای بهتر شدن کار نیاز به پست پرو دارید. بنابراین این حوزه میتواند درآمد زایی خوبی برای شما داشته باشد.
برای یادگیری کامل فتوشاپ معماری میتوانید پکیج مستر پوپو را تهیه کنید. از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم که این آموزش براتون مفید بوده باشه.
اگر سوال یا مشکلی داشتید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون از حمایت همیشگیتون. آکادمی شریفی
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید