نرم افزار آنریل انجین چیست؟ کاربرد آن در معماری چیست؟
نرم افزار آنریل انجین چیست؟ کاربرد آن در معماری چیست؟
در این مقاله با آنریل انجین و ویژگی ها و کاربرد های آن در معماری آشنا میشویم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ، آنریل انجین، اتوکد و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله:
یکی از نرم افزار هایی که در سال اخیر بسیار پرطرفدار و محبوب شده به خصوص در بین معماران آنریل انجین میباشد. این نرم افزار در ابتدا برای بازی سازی طراحی شده بود و برای استفاده در معماری کار با آن کمی پیچیده بود. به همین دلیل بیشتر در همان زمینه بازی سازی مورد استفاده قرار میگرفت. اما در نسخه جدید آن کار با آن بسیار راحت تر شده و قابلیت های جدید به آن اضافه شده که بسیار برای استفاده در معماری و گرفتن خروجی های جذاب و رئال از پروژه ها مناسب است.
تاریخچه آنریل انجین
این نرم افزار توسط استدیو Epic طراحی شد و در ابتدا با نام UDK شناخته میشد. اولین نسخه آنریل در سال ۱۹۹۸ عرضه شد که جزو اولین موتورهای بازی سازی بود که توانست رندرگیری، تشخیص برخورد، هوش مصنوعی، قابلیت رویت، شبکه، اسکریپت نویسی و مدیریت سیستم فایل را در یک موتور کامل ترکیب کند. قابلیت هایی که به مرور زمان به این نرم افزار اضافه شد باعث شد تا امروزه به یکی از محبوب ترین نرم افزار ها در این زمینه تبدیل شود. یکی از محاسن این نرم افزار نسبت به سایر نرم افزار ها رایگان بودن آن است.
آنریل انجین در معماری
آنریل که یک موتور رندر است و به صورت Real time کار میکند در شبیه سازی معماری بسیار کاربرد دارد. قابلیت پردازش بالا و توانایی های این نرم افزار سبب محبوبیت آن در بین معماران شده است. شما به کمک آن میتوانید انیمیشن های جذابی را از پروژه های خود خلق کنید و ارائه های با کیفیت داشته باشید. یکی از مزیت های این نرم افزار همکاری آن با ویری است که در استفاده از آبجکت ها و متریال سازی صحنه دست شما بسیار باز است و میتوانید صحنه های متنوعی را خلق کنید.
تهیه تور مجازی از پروژه یکی دیگر از قابلیت های آنریل است که شما میتوانید آن را در اختیار کارفرما قرار دهید و او تجربه حضور در فضا را داشته باشد تا بهتر بتواند طرح شما را درک کند.فرمت خروجی با کثر سیستم عامل ها سازگار است و قابلیت نمایش آن روی سیستم، گوشی و حتی کنسول های بازی وجود دارد.
قابلیت های آنریل
مدلسازی: این نرم افزار به طور کلی برای مدلسازی طراحی نشده و در ابتدا یک موتور بازی سازی بوده. بنابراین قابلیت های زیادی برای مدلسازی های پیچیده ندارد و تری دی مکس بهتر عمل میکند. اما این نرم افزار به صورت پیش فرض توانایی ساخت آبجکتهای اولیه برای تست صحنه را دارد اما این قابلیت به صورت کاملا ابتدایی بوده و امکان ساخت صحنهها و یا حتی اجسام پیچیده در آن وجود ندارد. اما آنریل دارای یک کتاب خانه بزرگ از وسایل و آبجکتها است که به راحتی می توانید در صحنه از آن ها استفاده کنید.
پشتیبانی از فرمت های مختلف: شما ابتدا نیاز به مدلسازی صحنه های خود در یک نرم افزار مدلسازی دارید و بعد از آن باید صحنه را وارد آنریل برای شبیه سازی کنید. این نرم افزار از برنامه های شبیه سازی مثل 3Ds Max, Maya, Blender, Zbrush, Cinema4D, Catia, Revit, Sketch Up, Rhino, Solid Works و… پشتیبانی میکند.
سازگاری با موتور رندر های مطرح دنیا: این قابلیت به شما این امکان را میدهد تا بخشی از فرآیند شبیه سازی مثل ساخت متریال یا نورپردازی را به کمک موتور رندر های دیگر مثل ویری یا کرونا انجام دهید و سپس ادامه کار را با آنریل ادامه دهید.
ایجاد محیط های واقعی: با استفاده از قابلیت های بی نظیر آنریل انجین مثل Unreal Editor، Scalable Foliage، Landscape and Terrain Tools، Water System، Sky Cloud and Environment Lighting، Water System و… می توانید به خلق محیط هایی بسیار واقع گرایانه بپردازید.
نورپردازی: پارامتر های نوری در این نرم افزار بسیار قوی و مشابه دنیای واقعی است و همین موضوع در رئال شدن رند ها بسیار تاثیرگذار است. نورپردازی در این نرم افزار پخش نور به صورت کاملا فیزیکال است و از تمامی نور های نقطه ای، محیطی و HDRI پشتیبانی می کند.
انیمیشن سازی: انیمیشن سازی با آنریل هم میتواند حرکت دوربین در صحنه باشد و هم حرکت با چرخش اشیا در صحنه. یکی از مهم ترین مزیت انیمیشن سازی در این نرم افزار ادیت ساده آنها است که بسیار سریع تر از نرم افزارهای مانند مانند تری دی مکس انجام میشود. رندرینگ توسط آنریل انجین به صورت هیبریدی انجام می شود و به این معناست که در رندرعلاوه بر سی پی یو از کارت گرافیک نیز استفاده خواهد شد.
متریال سازی: ساخت متریال های pbr و رئال به سادگی به کمک آنریل ممکن است.
امکان استفاده از آبجت های آماده: به دلیل همکاری آنریل انجین با موتور رندرهایی مثل ویری و کرونا امکان استفاده از آبجکت های آماده وجود دارد و شما میتوانید به راحتی آن ها را با متریال وارد آنریل کنید.
سیستم پردازش تصویر Real-Time: شما میتوانید هنگام اعمال نور و متریال در لحظه و بدون نیاز به زمان رندرگیری بر روی پروژه تغییرات را مشاهده کنید و زمان جداگانه ای برای محاسبات رندر های تک شات صرف نکنید.
ایجاد Landscape و محوطه سازی: این نرم افزار دارای مجموعهای کامل و با کیفیت از آبجکتهای محوطه و فضای سبز است که با پخش و چینش آبجکت ها با قابلیت Paint و ترکیب بافت های مختلف به همراه سیستم Displacement بی نظیر در توپوگرافی میتوانید پس زمینه پروژه های خود را به سرعت شبیه سازی کنید. تمامی آبجکت های موجود برای ساخت محوطه، قابلیت تغییر سایز و متریال را دارند.
شما میتوانید با تهیه پکیج آنریل انجین صفر تا صد این نرم افزار را در سریعترین زمان ممکن یاد بگیرید.. از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم که این آموزش براتون مفید بوده باشه.
اگر سوال یا مشکلی داشتید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون از حمایت همیشگیتون. آکادمی شریفی
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید