برترین معماران معاصر ایران
برترین معماران معاصر ایران
در این مقاله به معرفی برترین معماران معاصر ایران میپردازیم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ، آنریل انجین، اتوکد و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله:
معماری ایران از زمان های قدیم همیشه مورد توجه بوده و یکی از زیباترین آثار معماری متعلق به معماری قدیم ایران است. معماری معاصر ایران شامل آثار سال 1300 به بعد میشود و معماران برجسته ای در این دوران وجود دارند و آثار فاخری را از خود به جا گذاشته اند. در این مقاله برترین معماران معاصر ایران را معرفی میکنیم.
سید هادی میرمیران
هادی میرمیران متولد سال 1323یکی از بزرگترین معماران معاصر و استاد دانشگاه بود که متاسفانه در سال 1385 از دنیا رفت. مهمترین ویژگی آثار او ترکیب آثار معماری گذشته و حفظ روح آن با معماری نوین است. او آثار درخشانی را طراحی کرد و موفق به کسب جوایز متعددی شد. کانون وکلای ایران و ساختمان مجموعه فرهنگی ورزشی رفسنجان از آثار ساخته شده او میباشد.
لیلا عراقیان
لیلا عراقیان متولد سال 1362 است که در 25 سالگی اثر بی نظیر پل طبیعت را طراحی کرد و برنده جایزه آقاخان شد. او با طراحی این پل همه توجه ها را به عنوان یک معمار جوان و با استعداد به سمت خود جلب کرد و این پروژه تبدیل به یکی از پروژه های موفق و زیبا در تهران شد. این معمار بیشتر در زمینه سازه های پارچه ای و کابلی فعالیت میکند.
کامران دیبا
کامران دیبا که با موزه هنرهای معاصر تهران معروف است در سال 1315 متولد شد. او یکی از معماران نامی دوران معاصر است و فرهنگسرا و پارک شفق اولین پروژه او میباشد. او تحصیلات خود را در دانشگاه هاروارد به پایان رساند. آثار او ترکیبی از معماری ایرانی و غربی است و همچنین ترکیبی از سنت و نوگرایی در کارهای او دیده میشود.
حسین امانت
برج آزادی که نماد اصلی شهر تهران است در سال در سال 1349 با طراحی حسین امانت ساخته شد. او در زمان ساخت این برج تنها 24 سال سن داشت و با الهام از معماری دوران هخامنشی، ساسانی و دوره اسلامی این برج را طراحی کرد. بعد از خلق این شاهکار در نقاط مختلفی از دنیا آثاری طراحی کرد و موفق به دریافت جوایز متعددی شد. ساختمان های اولیه دانشگاه صنعتی شریف هم از آثار این معمار است.
رضا دانشمیر
رضا دانشمیر متولد 1343 از نسل سوم برترین معماران معاصر ایران است که آثار درخشانی مثل پردیس سینمایی پارک ملت، مسجد ولیعصر و ساختمان اداری پل رومی را طراحی کرده است. او علاوه بر معماری در موسیقی و نقاشی هم فعالیت دارد و توانسته با آثار خود به عنوان معمار تاثیر گذار و برتر در معماری معاصر ایران شناخته شود. برج اداری تجاری بانک ملت، دپارتمان تجاری اطلس، مجموعه چند عملکردی باغ نور و موزه سنت تهران از دیگر آثار اوست.
هوشنگ سیحون
پدر معماری ایران و بزرگترین معمار معاصر ایران هوشنگ سیحون است. آرامگاه ابنسینا، آرامگاه خیام، آرامگاه کمالالملک، آرامگاه نادرشاه و آرامگاه فردوسی از آثار فاخر و به یاد ماندنی این معمار است و ترکیبی از معماری سنتی و مدرن است. او علاوه بر معمای در زمینه نقاشی و مجسمه سازی هم فعال بود و بیشتر آثار خود را در طول دهه سی و چهل طراحی کرد.
بهرام شیردل
او ایده پردازی خلاق است و یکی از یکی از معماران مولف و مطرح جهان در سبک فولدینگ است و به رویکرد بیونیک در کارهایش تاکید دارد. پروژههای کتابخانه اسکندریه در مصر و مرکز گردهمایی نارا در ژاپن از پروژه هایی هستند که موفق به دریافت جایزه شده اند. موزه ملی اسکاتلند، کتابخانه کانسای ژاپن، طراحی شهری در متاپولیس لسآنجلس و طرح مسابقه پدیده کیش در ایران هم از دیگر پروژه های اوست.
شما میتوانید با تهیه پرو پک آکادمی شریفی صفر تا صد تری دی مکس، ویری و آنریل انجین را در سریعترین زمان ممکن یاد بگیرید.. از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم که این آموزش براتون مفید بوده باشه.
اگر سوال یا مشکلی داشتید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون از حمایت همیشگیتون. آکادمی شریفی
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید