راه های درآمد از CGI در معماری
راه های درآمد از CGI در معماری
در این مقاله راه های درآمد از CGI در معماری را بررسی میکنیم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ، اتوکد، آنریل انجین و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله:
CGI چیست؟
CGI مخفف عبارت Common Gateway Interface است که یک زبان بنامه نویسی است و در هر حرفه ای کاربرد های مختلفی دارد. در معماری نیز به معنی استفاده از نرم افزار ها و برنامه ها و همچنین خلق آثار به کمک برنامه های کامپیوتری است. در واقع شما به عنوان یک CG Artist باید بتوانید به کمک نرم افزار هایی کامپیوتری پروژه های معماری را خلق و شبیه سازی کنید و بع دنیا ارائه دهید. در ادامه حوزه های مختلف CGI در معماری که از آن میتوان به درآمد رسید را معرفی میکنیم.
مدلسازی
اولین راه کسب درآمد در این حوزه مدلسازی است که نقشه و پلان را در اختیار شما قرار میدهند و شما باید آن فضا را مدلسازی کنید که میتونه شمال طراحی داخلی یا خارجی و نمای بنا بشه.
انیمیشن
ساخت انیمیشن یکی از حوزه های پولساز است که بسیار پرطرفدار شده و نرم افزار های زیادی برای این کار طراحی شده اند. به طور مثال شما میتوانید به کمک تری دی مکس فضای مورد نظر را شبیه سازی کنید و به کمک آنریل انجین از آن خروجی انیمیشن بگیرید.
رندر های تک شات
برخی اوقات ممکن است کارفرمای شما شرکت های مصالح ساختمانی باشند و برای ارائه محصول خود به صورت سه بعدی به شما مراجعه کنند که برای این کار شما میتوانید از متریال های آن ها در یک صحنه استفاده کنید و آن را به صورت یک رندر تک شات ارائه دهید.
تولید دیاگرام
دیاگرام های روند طراحی و تحلیل بسیار پرکاربرد و پرطرفدار در ارائه های معماری هستند و به خصوص در شیت های حرفه ای بسیار پرکاربرد میباشند. نرم افزار های مختلفی برای تولید این دیاگرام ها و حتی ایجاد انیمیشن از آن ها وجود دارد.
تور مجازی
یکی دیگر از مواردی که بسیار بازار خوبی دارد ایجاد یک تور مجازی از پروژه است که کارفرما میتواند در پروژه قدم بزند و حس فضا را کاملا درک کند و بهتر تصمیم بگیرد. این کار کمی تخصصی تر است و به همین دلیل هم میتواند درآمد بیشتری را برای شما ه دنبال داشته باشد.
نرم افزار های مورد نیاز
برای ورود به این حوزه شما نیاز به یادگیری حداقل یک نرم افزار مدلسازی مثل تری دی مکس، شبیه سازی و رندرینگ مثل ویری و آنریل انجین و پست پروداکشن مثل فتوشاپ دارید.
شما میتوانید با تهیه مستر پوپو پست پروداکشن با فتوشاپ را یاد بگیرید. از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم که این آموزش براتون مفید بوده باشه.
اگر سوال یا مشکلی داشتید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون از حمایت همیشگیتون. آکادمی شریفی
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید