معرفی سایت های برتر فریلنسری
معرفی سایت های برتر فریلنسری
در این مقاله وبسایت های برتر فریلنسری را به شما معرفی میکنیم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله معرفی سایت های برتر فریلنسری:
سایت های زیادی در زمینه فریلنسری فعالیت میکنند که تعداد آن ها روز به روز در حال افزایش است. شما میتوانید با فعالیت در این سایت ها در منزل درآمد چشمگیری داشته باشد. تنها باید در یک حرفه یا هنر مهارت کافی داشته باشید تا دیگران به دنبال شما باشند. سایت های فریلنسری به شما این امکان را میدهند تا بتوانید خود را به کارفرما معرفی کنید و نیاز به دفتر حضوری نیست. همچنین به شما این امکان را میدهد که بتوانید در سراسر دنیا خود را معرفی کنید و پروژه بگیرید.
برای یافتن یک سایت فریلنسری خوب باید باید آن را از همه نظر بررسی کنید و ببینید کدام یک شما را بهتر معرفی میکند و خدمات بهتری را ارائه میکند. در ادامه ما وبسایت های برتر را معرفی میکنیم و به بررسی خدمات آن ها میپردازیم.
1. Upwork
این سایت یکی از بزرگترین وبسایت های فریلنسری است و بزرگترین بازار پروژه های آنلاین را دارد. شما با هر تخصصی میتوانید در این سایت کار پیدا کنید و پروژه بگیرید. از مزایای دیگر این سایت، توانایی انتخاب پروژه های کوتاه مدت، بلند مدت و سطح تخصصی پروژه ها توسط فریلنسر میباشد.
2. Guru
استفاده آسان در استخدام این سایت توانسته ارتباط میان مشتری و فریلنسر ها را ساده کند. همچنین تعداد فریلنسر ها در این سایت به نسبت کم هستند و این موضوع رقابت را برای شما آسان تر میکند. سایت Guru قابلیت Work Room دارد که که به فریلنسرها کمک میکند تا بتوانند کارهایشان را آسان تر مدیریت کنند.
3. PeoplePerHour
در این وبسایت در حوزه های فراوانی مثل مارکتینگ، طراحی معماری، طراحی سایت و … میتوانید فعالیت کنید. مخاطبان این سایت بالا است و به همین دلیل شانس دریافت پروژه برای شما زیاد است. همچنین شما میتوانید مشخص کنید که در یک ساعت چه کارهایی میتوانید انجام دهید تا افرادی که پروژه تعیین میکنند از آن استفاده کنند.
4. Fiverr
شیوه کار در این سایت کمی متفاوت است. در سایر سایت ها مشتریان و فریلنسر ها برای قیمیت پروژه با هم توافق میکنند اما در این سایت فریلنسر اعلام میکند که به طور مثال در ازای 10 دلار چه کارهایی انجام میدهد. در واقع قیمیت ورودی این مقدار است و شما میتوانید با ارائه خدمات بیستر مبلغ بالاتری را دریافت کنید. این سایت یکی از معتبر ترین و قدیمی ترین وبسایت ها است.
5. Freelancer
یکی از اولین و بهترین سایت ها در این زمینه سایت freelancer میباشد. تعداد کاربران این سایت بیش از 53 میلیون نفر میباشد و شانس شما برای دریافت پروژه بالا میرود. شما میتوانید نمونه کار های خود را برای جذب کارفرما به نمایش بگذارید.
6. FlexJobs
این سایت از سال 2007 فعالیت خود را آغاز کرده و یکی از پر مخطب ترین وبسایت ها در این زمینه میباشد. شما برای فعالیت در این سایت باید حق عضویت خریداری کنید. تمام پروژه ها در این سایت مرتب و طبقه بندی شده است و شرکت های معتبری در سراسر دنیا در این سایت فعالیت میکنند.
7. LinkedIn
linkedin یک شبکه اجتماعی حرفه ای در زمینه فریلنسری است و این امکان را در اختیار فریلنسرها قرار میدهد که پروژه های کوچک و بزرگ ثبت شده را بررسی کرده و براساس شرایط و مهارتهای خود، مناسب ترین آنها را انتحاب کنند. بیشتر کارهایی که در لینکدین ثبت میشوند تمام وقت هستند اما کارهای پاره وقت نیز، در میان آنها یافت میشود.
برای یادگیری کامل ویری و رندرینگ میتوانید پکیج ویری آرکی را تهیه کنید. از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم که این آموزش براتون مفید بوده باشه.
اگر سوال یا مشکلی داشتید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون از حمایت همیشگیتون. آکادمی شریفی
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام
با وجود مقاله کامل شما حیفم اومد نگم
شاید بهتر باشه از سایت های داخلی هم حمایت کنید و اطلاع رسانی
فریلنسری هنری ، هنر فریلنسری
در هلدینگ هنر ایرانیان
https://www.madeinart.ir/freelancers/