چگونه وارد بازار کار معماری شویم؟
چگونه وارد بازار کار معماری شویم؟
در این مقاله روش های ورود به بازار کار معماری را بررسی میکنیم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله چگونه وارد بازار کار معماری شویم؟
معماری یکی از رشته های پرطرفدار و در عین حال پردرآمد میباشد. اگر بتوانید راه درست و متناسب با روحیه خود در این رشته پیدا کنید میتوانید به درآمد های خوبی برسید. شاید اولین و تنها گزینه ای که به ذهنتان برسد تاسیس دفتر شخصی خود باشد که به علت مشکلات آن برایتان غیر ممکن باشد. اما راه های متفاوتی برای ورود به بازار کار معماری وجود دارد که در ادامه آن ها را بررسی میکنیم.
مهارت
اولین قدم برای ورود به هر حرفه ای کسب مهرت های لازم است. معماری یکی از رشته هایی است که مهارت های خاص خود را لازم دارد. امروزه بلد بودن نرم افزار های معماری برای هر معمار جز واجبات است و باید به نرم افزار های ترسیم دو بعدی و سه بعدی مسلط باشید. پس قبل از ورود به بازار کار حرفه ای مهارت خود را در نرم افزار بالا ببرید.
تری دی مکس در بازار کار معماری
یکی از بهترین روش های کسب درآمد در معماری حوزه شبیه سازی است که تری دی مکس بهترین نرم افزار برای این کار میباشد. شما باید در این نرم افزار به حدی حرفه ای شوید تا بتوانید رندر های رئال و با کیفیت به کارفرما ارائه دهید تا او مجاب شود که با شما همکاری کند. برای آشنایی با کاربرد های تری دی مکس در معماری به مقاله تری دی مکس در معماری مراجعه کنید.
بهترین باشید
معماری بازاری پر رقابت دارد. شما برای رقابت با همکاران خود باید همواره به روز باشید و مهارت های خود را ارتقا دهید. همچنین خلاقیت یکی از مواردی است که در بازار کار معماری بسیار موثر است. بنابراین همواره باید ایده های جدید داشته باشید. مطالعات خود را بالا ببرید و اطلاعات خود را به روز کنید تا در این حوزه موفق شوید.
در مسابقات شرکت کنید
شرکت کردن در مسابقات معماری به شما امکان دیده شدن میدهد و شما و تخصصتان را به بازار کار معرفی میکند. این ساده ترین و در عین حال یکی از بهترین روش هایی است که میتوانید خود را به کارفرما ها معرفی کنید. حتی میتوانید فرصت همکاری با معماران مطرح را به دست آورید و از تجربه های آنان استفاده کنید.
کار آموزی
مدتی را به کار آموزی از افراد با تجربه بپردازید تا هم از تجربه های آنان استفاده کنید و هم مهارت های خود را بالا ببرید. اگر بتوانید در دوران کارآموزی خود و توانایی هایتان را نشان دهید میتوانید آینده کاری خود را تضمین کنید. این دوران فرصت خوبی برای یادگیری نحوه برخورد با کارفرما و جلب مشتری است.
رشته های بازار کار معماری
شما به عنوان یک معمار در حوزه های مختلفی میتوانید فعالیت کنید که با توجه به علاقه و توانایی خود میتوانید انتخاب کنید در کدام حوزه فعالیت کنید. حوزه های کار در معماری شامل موارد زیر میباشد:
- طراحی
- طراحی داخلی
- شبیه سازی معماری
- کار های اجرایی
- نظارت
- سرپرست کارگاه
- تدریس
به طور کلی معماری یکی از رشته هایی است که امکان موفقیت در آن زیاد است در صورتی که راه درست را انتخاب کنید و مهارت های لازم را کسب کنید. همه چیز بستگی به خودتان دارد!
شما میتوانید با تهیه پکیج ویژه تری دی مکس و ویری را همزمان یاد بگیرید. از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم که این آموزش براتون مفید بوده باشه.
اگر سوال یا مشکلی داشتید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون از حمایت همیشگیتون. آکادمی شریفی
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید