سبک های معماری در طراحی داخلی
سبک های معماری در طراحی داخلی
دانستن انواع سبک های معماری یکی از اصلی ترین نکات برای معماران است. در این مقاله به بررسی سبک های معماری در طراحی داخلی میپردازیم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله سبک های معماری در طراحی داخلی:
مینیمالیسم
مینیمالیسم یک سبک زندگی و یکی از مدرن ترین سبک های طراحی داخلی است. این سبک تلفیقی از سادگی، پیراستگی و زیبایی است. رنگ سفید در این سبک قالب است و پارچه ها ساده و بدون طرح هستد. همچنین وسایل دکوری و تزئینات در این سبک به مقدار کم استفاده میشود. در مقاله سبک مینیمال در معماری داخلی این سبک به طور کامل توضیح داده شده.
معاصر
کلمه معاصر به معنای لحظه است و طراحی معاصر نوعی از طراحی است که مدام در حال تکامل میباشد. به همین دلیل این سبک پذیرای ایده های جدید است و اشکال مختلفی را شامل میشود. این سبک با سادگی در تزئینات، استفاده عمدی از بافت و خطوط صاف تعریف میشود. این سبک را میتوانید در مقاله سبک معاصر در طراحی داخلی بهتر بشناسید.
سنتی
این سبک یکی از سبک های معماری است که یکی از اصلی ترین نشانه های آن استفاده از چوب در دکوراسیون است. این سبک حس نوستالژیک را به استفاده کنندگان از فضا انتقال میدهد. هدف اصلی این سبک سادگی و راحتی است و همچنین در کنار این عوامل به زیبایی و کاربردی بودن نیز اهمیت میدهد. در مقاله سبک سنتی در طراحی داخلی ویژگی های این سبک به طور کامل بررسی شده.
انتقالی
این سبک ترکیبی از سبک های سنتی و معاصر است و به عبارتی دیگر ترکیب سنت و مدرنیته است. در واقع این سبک بهترین خصوصیات را از هر دو سبک دیگر به ارث میبرد تا بتواند یک فضای متعادل و کارآمد را با توجه به نیاز ها، سلایق و شیوه زندگی افراد امروزی خلق کند. این سبک دارای پالت رنگی با رنگ های خنثی است و فضا دارای حس آرامش بخشی میباشد. شما میتوانید در مقاله سبک انتقالی در طراحی داخلی با تمام ویژگی های این سبک آشنا شوید.
روستیک
روستیک بر فضایی واقعی مثل چوب، سنگ و چرم به همراه تغییرات پیچیده تاکید دارد. اکثر عناصری که در این سبک استفاده میشود از زمین سرچشمه میگیرند و به نظر میرسد خیلی از وسایل کار دست هستند. بیشتر از رنگ های طبیعی با تناژ قهوه ای، سبز، طلایی و خاکستری در این سبک استفاده میشود. این سبک یکی از سبک های معماری است که طرفدارن خاص خود را دارد. با مراجعه به مقاله سبک روستیک در طراحی داخلی میتوانید با همه ویژگی های این سبک به طور کامل آشنا شوید.
سبک محلی فرانسوی
هزینه طراحی و دکوراسیون این سبک بالا است. در این سبک از از پارچه هایی مثل مخمل و ابریشم با گل برجسته استفاده زیادی میشود. همچنین در این سبک از گچبری و حاشیه های زینتی استفاده میشود و آینه ها و نقاشی ها در قاب های حک شده با طلا، نقره یا برنز قرار میگیرند. برای آشنایی بیشتر با این سبک به مقاله سبک فرانسوی در دکوراسیون داخلی مراجعه کنید.
شابی شیک
در این سبک از وسایل قدیمی، پارچه های گلدار، دیوار های ساده با رنگ روشن و مبلمان آنتیک استفاده میشود. کف پوش های مورد استفاده در این سبک چوبی هستند. در و پنجره ها فلزی و چوبی با طرح و ظاهر قدیمی میباشند. در این سبک بیشتر از رنگ های روشن و پاستیلی استفاده میشود. به طور کلی این سبک یک از ارزان ترین استایل ها برای خانه است. در مقاله سبک شابی شیک در دکوراسیون داخلی تمام ویژگی ها بررسی شده.
سبک ساحلی
سبک ساحلی یکی از سبک های معماری است که در آن طراوت و آرامش زیادی احساس میشود. از رنگ های سفید و خنثی در این سبک استفاده میشود و از پارچه های کتان استفاده میشود. در این سبک از نقشه های باز استفاده میشود و فضای راهرو مانند کمتر دیده میشود. همچنین در دکوراسیون از عناصر ساحلی استفاده میشود. در سبک ساحلی معمولا از فرش استفاده نمیشود و کف پوش های چوبی استفاده میشود. برای آشنایی بیشتر با سبک ساحلی به مقاله سبک ساحلی در طراحی داخلی مراجعه کنید.
پالم بیچ
در این سبک از مناطق استوایی و عناصر ساحلی الهام گرفته میشود. کاغذ دیواری با رنگ های شاد و طرح های گرمسیری و مبلمان روشن به خصوص سفید عناصر این سبک را تشکیل میدهند. فضای سبز استوایی یکی از موارد ضروری است. بازتاب نور به کمک عناصر مختلفی مثل آینه در این سبک اتفاق می افتد زیرا نور زیاد و فضای دلباز از ویژگی های اصلی پالم بیچ است. ویژگی های این سبک به طور کامل در مقاله سبک پالم بیچ در طراحی داخلی توضیح داده شده.
ویکتوریایی
در این سبک رنگ هایی مانند زرشکی، میشی، سرمه ای، قهوه ای و سبز مخملی بیشترین میزان استفاده را دارند. این رنگ ها روی دیوار، پرده،مبلمان و سایر عناصر خانه استفاده میشود. فرش ها معمولا فرش های نفیس شرقی مثل فرش های دستباف ایرانی هستند. این سبک اغراق و تجمل و سبک اشرافی است. بنابراین از وسایل تزئینی زیاد استفاده میشود. برای آشنایی بیشتر با این سبک میتوانید به مقاله سبک ویکتوریایی در طراحی داخلی مراجعه کنید.
اسکاندیناویایی
از ویژگی های بارز این سبک سادگی آن است اما نباید آن را با سبک مینیمال اشتباه گرفت. اولین هدف در طراحی این فضا ایجاد فضای گرم و روشن است به همین دلیل از کفپوش های چوبی با رنگ روشن استفاده میکنند. مبلمان ساده و مدرن هستند و رنگ آن ها روشن است. لوازم تزئینی به مقدار کم استفاده میشود و از بی نظمی و بهم ریختگی دور است. نورپردازی طبیعی در این سبک بسیار مهم است. برای آشنایی با تمام خصویات این سبک به مقاله سبک اسکاندیناوی در دکوراسیون داخلی مراجعه کنید.
بوهیمیایی
بوهیمین یکی از سبک های معماری است که مملو از طرح و رنگ است و شما را به زیبایی در کنار آرامش دعوت میکند. نقاشی های دیواری بزرگ، پارچه های طرح دار، گالری عکس ها و… خانه شما را به این سبک نزدیک میکند. در این سبک از دکوراسیون فلزی استفاده میشود. همچنین از مصالح طبیعی مثل چوب درختان نیز استفاده میشود. نور در این سبک کمتر است و فضا کمی تاریک است.
مدرن شهری
این سبک یعنی فضایی آرامش بخش و در عین حال زیبا و تزیین شده برای زندگی روزمره. در این سبک قطعات ریز و درشت ترکیب میشوند، مبلمان راحت است. کفپوش ها چوبی و رنگ قالیچه ها خنثی است. همچنین میتوانید از گیاه و اکسسوری برای روح دادن به خانه استفاده کنید.
سبک مدرن اواسط قرن بیستم
این سبک دکوراسیون اساسا شامل ترکیب خطوطی واضح و صاف به همراه شکل های ارگانیک و استفاده از روش های جدید برای دیزاین فضای خانه و اتاق می باشد. سبک مدرن اواسط قرن 20 جلوه و ظاهری مدرن و امروزی دارد ولی در آن عناصر سبک های قدیمی و سنتی نیز کاربرد دارد. مبلمان دارای خطوط مستقیم و گوشه های ملایم هستند. رنگ غالب رنگ خنثی است اما از دکوری های پر رنگ هم استفاده میشود.
صنعتی
در این سبک آجر و بتن از مصالح پرکاربرد هستندو معمولا لوله های تاسیسات پوشانده نمیشود. از وسایل چوبی و فلزی برای ذکوراسیون استفاده میشود. مبلمان و اکسسوری باید حس و حال صنعتی داشته باشند. همچنین میتوان از لوله ها برای ساخت وسایل دکوری کمک گرفت.
آرت دکو
استفاده از متریال های گران و پر زرق و برق و همچنین وسایل تزئینی گران و مبلمان هایی با پارچه های زربافت از ویژگی های این سبک است. تجمل گرایی در این سبک به خوبی دیده میشود. تابلو های گران قیمت و مجسمه های ارزشمند نیز در این فضا ها دیده میشود. در این سبک از خطوط و اشکال هندسی استفاده میشود.
شما میتوانید با تهیه پک ویژه تری دی مکس و ویری را همزمان یاد بگیرید. از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم که این آموزش براتون مفید بوده باشه.
اگر سوال یا مشکلی داشتید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون از حمایت همیشگیتون. آکادمی شریفی
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید