سبک مینیمال در معماری داخلی
سبک مینیمال در معماری داخلی
سبک مینیمال چیست؟ در این مقاله به بررسی ویژگی ها و خصوصیات سبک مینیمال در معماری میپردازیم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله سبک مینیمال در معماری داخلی:
این سبک مناسب افرادی است که به دنبال آرامش، سکوت و خلوت هستند و ساده گرایی و دوری از هرگونه تجملات در زندگی آن ها مشاهده میشود.
طراحی داخلی مینیمال
مینیمالیسم یکی از مکتب های معماری مدرن در اواخر قرن بیستم میلادی است. این مکتب به تزئینات و جزئیات کمتر توجه میکند و بر سادگی تاکید دارد. این سبک پاسخی است به ایده بازگشت به اساس هر عنصر. بنابراین هر یک از اجزای دکوراسیون بر اساس اصول کارکرد طراحی میشود.
خطوط تمیز، تقلیل دهنده، بی آلایش، فضاها و مبلمان تک رنگ، سادگی، با شعار “کمتر بیشتر است” همگی از اصطلاحات و مفاهیمی است که بلافاصله هنگام فکر کردن در مورد مینیمالیسم به ذهن خطور می کند.
ویژگی های طراحی مینیمال
در این سبک همه چیز باید کاربردی باشد. طراحی پلان و فضاها به صورت باز است تا از هرگونه مخفی گرایی پرهیز شود. این سبک در عین سادگی حس دعوت کنندگی زیادی دارد و هر فضا جذابیت خاص خود را دارد.
رنگ
در این سبک از رنگ های خنثی و ملایم استفاده میشود و یک رنگ مات به عنوان پیش زمینه و یک یا دو رنگ برای برجسته کردن مبلمان استفاده میشود.
مبلمان
هرچه مبلمان کمتر بهتر. تنها از مبلمان های مورد نیازتان استفاده کنید و دور خود را شلوغ نکنید. رنگ های ساده و ملایم را انتخاب کنید. سطوح را خلوت نگه دارید و جزئیات و تزئینات اضافی را حذف کنید. این سبک دقیقا بر خلاف سبک کلاسیک است.
کف
جنس کف میتواند از هر چیزی باشد مثل کف های چوبی، سرامیک، کف بتنی، سنگی و …. نکته مهم در کف آن است که به طور خلوت طراحی شود و طرح های شلوغ و پررنگ نداشته باشد. میتوانید به کمک یک قالی به آن رنگ و لعاب اضافه کنید.
دیوار
دیوار ها را ساده و بدون طرح انتخاب کنید. از رنگ های روشن و مات استفاده کنید. میتوانید یک یا دو قطعه هنری را به دیوار اضافه کنید تا تضاد ایجاد کنید اما زیاده روی نکنید. حتما دقت داشته باشید طرحی که انتخاب میکنید شلوغ و رنگارنگ نباشد.
نورپردازی
نور هم مانند سایر موارد باید ملایم باشد و از رنگ های سفید و آبی بیشتر استفاده شود. همچنین نور طبیعی در این فضا ها اهمیت زیادی دارد و میتواند فضایی ساده، دلنشین و تمیز را برای ساکنین فراهم کند.
شما میتوانید با تهیه پک ویژه تری دی مکس و ویری را همزمان یاد بگیرید. از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم که این آموزش براتون مفید بوده باشه.
اگر سوال یا مشکلی داشتید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون از حمایت همیشگیتون. آکادمی شریفی
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید