کاربرد آنریل انجین در معماری
کاربرد آنریل انجین در معماری
در این مقاله کاربرد آنریل انجین در معماری را بررسی میکنیم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ، آنریل انجین، اتوکد و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله:
آنریل انجین یکی از نرم افزار های شبیه سازی است که در گذشته بیشتر برای بازی سازی کاربرد داشت و به دلیل پیچیدگی های آن در معماری به ندرت استفاده میشد. اما در ورژن جدید آن تغییراتی ایجاد شده و قابلیت های جدیدی اضافه شده که باعث شده در بین معماران بسیار محبوب و پرکاربرد شود. در ادامه کاربرد این نرم افزار را در معماری بررسی میکنیم.
از طراحی داخلی گرفته تا شبیه سازی شهرک های بزرگ و پوشش های گیاهی به کمک آنریل انجین ممکن است. به کمک ابزار Landscape Grass Foliage میتوانید به سادگی پوشش های گیاهی را در صحنه خود ایجاد کنید و نگران سنگین و کند شدن صحنه نباشید.
این موتور رندر به صورت ریل تایم عمل میکند و شما میتوانید همزمان که تغییرات را در صحنه ایجاد میکنید نتیجه نهایی کار را ببینید و نیاز به رندر هایی با زمان طولانی نیست. یکی از بهترین قابلیت های آنریل لینک شدن آن با ویری است. به طور مثال شما میتوانید متریال سازی و نورپردازی خود را با ویری انجام دهید و رندر ها را با آنریل بگیرید.
امکانات پیشرفته ای مانند Dynamic Shadow، Lighting Channels، Screen Space Reflection به شما این امکان را میدهد تا فضاهای واقعی را خلق کنید و به رندر های رئال برسید. به کمک قابلیت های این نرم افزار میتوانید نورپردازی و متریال را در بهترین حالت ممکن بسازید و صحنه های طبیعی و با کیفیت خلق کنید.
یکی دیگر از قابلیت های خوب در این نرم افزار امکان تعریف کردن چند متریال برای یک آبجکت است. به طور مثال در طراحی یک فضای داخلی شما میتوانید چند نوع متریال مختلف را برای کابینت در نظر بگیرید و هنگام خروجی گرفتن از آن کارفرما میتواند در صحنه قدم بزند و متریال ها را تغییر دهد تا در نهایت متریال مورد علاقه خود را انتخاب کند.
برخی از قابلیت های آنریل انجین شامل موارد زیر است:
- Tone Mapping
- Ambient CubeMaps
- Lens Flares
- Light Shafts
- Ambient Occlusion
- Color Grading
- Advanced Blood
- Depth of Field
- Temporal anti-aliasing
- Eye Adaptation
سخت افزار مورد نیاز آنریل انجین
- سیستم عامل: Microsoft Windows 7 , 8 , 8.1 , 10 ویرایش 64 بیتی یا MacOS Sierra و بالاتر
- پردازنده: پردازنده چهار هسته ای Intel یا AMD با حداقل سرعت 2.5 گیگاهرتز
- حافظه رم: حداقل 8 گیگابایت و بالاتر
- پردازنده گرافیکی: nVidia GeForce 470 GTX یا AMD Radeon 6870HD یا بالاتر که از DirectX نسخه 11 و یا 12 پشتیبانی کند.
- فضای ذخیره سازی: توصیه می شود که برای استفاده از حافظه های SSD که سرعت بیشتری دارند استفاده شود.
شما میتوانید با تهیه پکیج آنریل انجین صفر تا صد این نرم افزار را در سریعترین زمان ممکن یاد بگیرید.. از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم که این آموزش براتون مفید بوده باشه.
اگر سوال یا مشکلی داشتید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون از حمایت همیشگیتون. آکادمی شریفی
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید