فتوشاپ در معماری
فتوشاپ در معماری
در این مقاله به بررسی کاربرد فتوشاپ در معماری میپردازیم و یاد میگیریم چگونه به کمک فتوشاپ ارائه های جذاب تری در پروژه های معماری داشته باشیم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله فتوشاپ در معماری:
photoshop یک نرم افزار حرفه ای ویرایشگر تصویر است که زیر مجموعه نرم افزار های شرکت Adobe میباشد. قابلیت های فتوشاپ باعث شده که این نرم افزار در همه مشاغل ورود پیدا کند و به یکی از پرکاربردترین نرم افزار ها در همه مشاغل تبدیل شود. دانستن فتوشاپ برای معماران حرفه ای یک امر ضروری است. در این مقاله کاربرد های این نرم افزار را در معماری را بررسی میکنیم.
شیت بندی
یکی از اصلی ترین روش ها برای ارائه پروژه چه برای دانشجویان معماری چه معماران حرفه ای شیت بندی مدارک است که به سادگی و در کمترین زمان ممکن میتوانیم در فتوشاپ شیت بندی را انجام دهیم و دیگر نیاز به روش های قدیمی برای ارائه شیت نیست. عواملی مثل ساختار، چینش، ابعاد، شبکه بندی و … در زیبایی شیت تاثیر بسزایی دارند.
راندو
روش دیگر برای ارائه های جذاب در مماری ارائه مدارکی مثل پلان، نما و برش به صورت راندو شده است. در گذشته راندو به صورت دستی انجام میشد اما قابلیت های فوق العاده فتوشاپ به ما این امکان را میدهد تا بتوانیم مدارک طرح خود را به صورت راندو شده در بیاریم و ارائه های خود را جذاب تر کنیم.
تبدیل اسکیس ها به رندر رئال
شما میتوانید به کمک فتوشاپ اسکیس های خود را به یک رندر رئال تبدیل کنید و نیازی به مدلسازی و رندرینگ آن نیست. این تکنیک جذاب و پرکاربرد را میتوانید در پکیج مستر پوپو یاد بگیرید.
متریال سازی
ساخت متریال برای دنیای واقعی و برای رندر ها یکی دیگر از قابلیت های فتوشاپ است که به شاخه معماری نیز مربوط میشود. شما میتوانید به کمک ابزار های فتوشاپ متریال های جدیدی را بسازید. به طور مثال میتوانید برای کارخانه های تولید کاشی و سرامیک طراحی کنید و آن ها طرح شما را بسازند. همچنین شما میتوانید یک عکس با کیفیت از یک متریال واقعی تهیه کنید و به کمک فتوشاپ آن را به یک تکسچر pbr تبدیل کنید.
پست پروداکشن
اصلی ترین کاربرد فتوشاپ برای معماران به خصوص تری دی آرتیست ها پست پروداکشن به کمک فتوشاپ است. شما هرچقدر در مدلسازی و رندرینگ حرفه ای باشید باز هم برای داشتن یک رندر رئال نیاز به پست پروداکشن دارید. شما میتوانید حتی صحنه های خام و بدون متریال را وارد فتوشاپ کنید و به کمک فتوشاپ به آن متریال بدهید و آن را به یک رندر رئال تبدیل کنید.
همچنین به کمک فتوشاپ میتوانید نورپردازی و ایجاد سایه را روی رندر های خود انجام دهید. میتوانید رندر روز را به شب و بهار را به پاییز تبدیل کنید. حتی میتوانید آسمان رندر خود را تغییر دهید. یک تری دی آرتیست حرفه ای بدون شک نیاز به دانستن ترفند های فتوشاپ برای پست پروداکشن دارد که شما میتوانید با تهیه پکیج مستر پوپو در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما این ترفند ها را یاد بگیرید و در پست پروداکشن حرفه ای شوید. ممنون که در این مقاله با ما همراه بودید.
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید