رندرینگ چیست و در معماری چه کاربردی دارد؟
رندرینگ چیست و در معماری چه کاربردی دارد؟
در این مقاله با رندرینگ و کاربرد آن در معماری آشنا میشویم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ، آنریل انجین، اتوکد و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله:
اگر معمار و یا دانشجوی معماری هستید و یا در حوزه ی سه بعدی و شبیه سازی کار میکنید حتما کلمه رندر و رندرینگ را شنیده اید. بسیاری از افراد واژه رندر را با ویری میشناسند در صورتی که بسیار موتور رندر های متنوعی وجود دارد که در رندر معماری به شما کمک میکند. در این مقاله با رندر معماری و موتور رندر های خوب آشنا میشویم.
رندر چیست؟
رندر در واقع فرآیند تولید تصویر از مدل های دو بعدی و سه بعدی است که برای تولید آن از کامپیوتر استفاده میشود. رندر شامل اطلاعاتی مثل نور، رنگ، متریال و … میباشد که زمان مشخصی را وابسته به تنظیمات و کمیت اطلاعات صرف میکند تا از مدل سه بعدی شما خروجی بگیرد.
مزایای رندرینگ
به کمک رندر میتوانید تمام دیتیل و جزئیات کار خود را نشان دهید. این صنعت در خیلی از حرفه ها از جمله معماربی کاربرد دارد و شما میتوانید به کمک آن ایده ها و مهارت های خود را به دنیا نشان دهید و در معماری موفق باشید. در گذشته به کمک اسکیس های دستی ایده ها در معماری ارائه میشد اما با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی ارائه ایده ها به کمک کامپیوتر ممکن شد تا حدی که امروزه به کمک این نرم افزار ها میتوانید تمام جزئیات را در واقعی ترین حالت ممکن نشان دهید.
رندرینگ سه بعدی
رندر ها میتوانند به صورت دو بعدی یا سه بعدی ارائه شوند. در معماری بیشتر رندرها به صورت سه بعدی ارائه میشوند بنابراین در ابتدا شما نیاز دارید تا فضای خود را به صورت سه بعدی و به کمک نرم افزار های مدلسازی مدل کنید و بعد عملیات رندرینگ را به کمک موتور رندر های مختلف انجام دهید. برای مدلسازی نرم افزار های مختلفی از جمله تری دی مکس، اسکچاپ، رویت، راینو، مایا و … وجود دارد که محبوب ترین آن در بین معماران تری دی مکس میباشد.
انواع رندر معماری
برای ارائه های معماری رندر های مختلفی وجود دارد که شامل موارد زیر است:
- رندر داخلی
- رندر هوایی (فضایی)
- رندر خارجی
- رندر از پلان طبقات
- رندر انیمیشن
- رندر VR
رندر Real time و offline
به طور کلی رندر ها موتور رندر ها بر اساس قابلیت های خود و سخت افزار مورد استفاده در دو حالت real time و offline عملیات رندر را انجام میدهند که رندر های offline به کمک cpu یا gpu عملیات رندرینگ را انجام میدهند. موتور رندرهای realtime بدین گونه عمل میکند که شما هم زمان با اعمال نور و متریال میتوانید نتیجه را ببینید و نیاز به عملیات رندر نیست اما معمولا این موتور رندر ها به کارت گرافیک های قوی از نسل RTX نیاز دارند.
محبوب ترین موتور رندرها بین معماران
برای ارائه های معماری این موتور رندر ها بیشترین استفاده را دارند:
- آنریل انجین
- ویری
- تویین موشن
- کرونا
- اینسکیپ
- لومیون
شما میتوانید با تهیه پکیج آنریل انجین صفر تا صد این نرم افزار را در سریعترین زمان ممکن یاد بگیرید.. از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم که این آموزش براتون مفید بوده باشه.
اگر سوال یا مشکلی داشتید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون از حمایت همیشگیتون. آکادمی شریفی
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید