سیستم مورد نیاز برای فتوشاپ
سیستم مورد نیاز برای فتوشاپ
در این مقاله سیستم مورد نیاز برای فتوشاپ را بررسی میکنیم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ، آنریل انجین و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله:
فتوشاپ محبوب ترین برنامه ویرایش عکس در جهان است که در اکثر مشاغل کاربرد دارد و معماری نیز یکی از رشته هایی است که از فتوشاپ در آن استفاده های متعددی میشود. اولین سوالی که هنگام شروع کار با هر نرم افزاری پیش می آید این است که مشخصات سیستم چه چیزهایی باشد تا بتوان به بهترین عملکرد آن رسید. در این مقاله مشخصات سخت افزار مورد نیاز برای فتوشاپ را بررسی میکنیم.
CPU یا پردازنده
پردازنده یکی از مهم ترین قطعات موثر در عملکرد فتوشاپ میباشد و از گرافیک هم مهم تر است. سریعترین پردازنده برای نرمافزار فتوشاپ AMD Ryzen 7 5800X ، Ryzen 9 5900X و Ryzen 9 5950X هستند که تفاوت کمی در عملکرد دارند وRyzen 7 5800X مقرون به صرفهتر است و مقداری از بوجه شما را برای سایر موارد حفظ میکند. همچنین تعداد هسته های بیشتر از 8 فقط مقدار کمی از عملکرد شما را بهبود میبخشد و پردازنده 7 هسته ای کاملا مناسب است.
کارت گرافیک GPU
در ورژن های جدید فتوشاپ کارت گرافیک برای اعمال برخی از افکت ها موثر شده است. حداقل کارت گرافیک پیشهادی برای کار با نرمافزار فتوشاپ NVIDIA GeForce GTX 1050 یا equivalent میباشند اما اگر میخواهید بیشتر هزینه کنید و کارهای بیشتری با این برنامه انجام دهید میتوانید NVIDIA GeForce GTX 1660 / NVIDIA Quadro T1000 را تهیه کنید. همچنین اکر کارت گرافیک ها معمولا 8 گیگابایت VRAM دارند که برای کار با فتوشاپ کافی است و نیاز به حجم اضافه نیست.
مموری یا RAM
مقدار دقیق رم بستگی به کار شما دارد، اما بر اساس اندازه فایلحداقل به 16 گیگابایت RAM برای فایلهای 500 مگابایتی یا کوچکتر ، 32 گیگابایت برای 500 مگابایت-1 گیگابایت و 64 گیگابایت برای فایلهای بزرگتر نیاز دارید. البته که با رم هایی پایینتر مثل 8 و 12 هم میتوان با فتوشاپ کار کرد اما باید حجم کار سبک تر و فشرده تر باشد.
هارد دیسک
برای کار با فتوشاپ حداقل به دو درایو نیاز دارید. یکی درایو اصلی برای کار با نرم افزار و نصب روی آن و یکی برای ذخیره فایل های خود. درایو اصلی که نرم افزار روی آن نصب میشود بهتر است از نوع SSD باشد زیرا هم حجم های متفاوتی را پشتیبانی میکند و هم سرعت بالاتری نسبت به سایر درایو ها دارد. حداقل حجم SSD ها 120 گیگ است که با توجه به کل نرم افزار های مورد نیاز روی سیستمتان باید حجم آن را انتخاب کنید.
نتیجه گیری
شما میتوانید حداقل سیستم مورد نیاز برای این نرم افزار را از سایت Adobe نیز چک کنید اما دقت داشته باشید که برای فعالیت های گوناگون قدرت سیستم نیز متفاوت است و باید متناسب با نیاز خود سیستم را انتخاب کنید.
برای یادگیری کامل فتوشاپ معماری میتوانید پکیج مستر پوپو را تهیه کنید. از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم که این آموزش براتون مفید بوده باشه.
اگر سوال یا مشکلی داشتید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون از حمایت همیشگیتون. آکادمی شریفی
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید