انواع چوب برای دکوراسیون داخلی
انواع چوب برای دکوراسیون داخلی
در این مقاله انواع چوب برای دکوراسیون داخلی را بررسی میکنیم.
قبل از شروع آموزش در وبسایت آکادمی مهندس شریفی عضو شوید و از آموزش های رایگان ما بهره مند شوید. همچنین در بخش دوره های آموزشی وبسایت ما پکیج های تخصصی و صفر تا صد نرم افزارهای پرکاربرد معماری نظیر تری دی مکس، ویری، فتوشاپ، آنریل انجین، اتوکد، ضوابط طراحی و تویین موشن در اختیار شما عزیزان قرار داده شده که میتوانید با تهیه آن ها با به روز ترین متدهای آموزشی این نرم افزار ها را یاد بگیرید و وارد بازار کار شوید.
شروع مقاله:
چوب یکی از متریال های پر استفاده در دکوراسیون داخلی است و به فضا گرما میدهد و در بخش های مختلفی مثل مبلمان، کابینت ها و دکور های دیواری به دلیل مقاوم بودن و قابلیت شکل پذیری بالا استفاده میشود. برای آن که بتوانید برای هر فضا و هر کاربری بهترین نوع چوب را انتخاب کنید لازم است انواع آن و کاربرد هرکدام را بشناسید. در این مقاله انواع چوب برای دکوراسیون داخلی را معرفی میکنیم.
چوب راش
این چوب یکی از پرمصرفترین و پر طرفدارترین چوب ها برای دکوراسیون داخلی است. رنگ این چوب در طیف کرم مایل به قرمز و قهوه ای مایل به زرد است. دارای انعطافی بالا است و برای ساخت مبلمان و طرح های قوس دار بسیار مناسب است. رنگ پذیری مناسبی دارد و از نظر قیمتی از چوب هایی مثل گردو دارای قیمت مناسب تری است. از این چوب برای ساخت درب و پنجره، میز، صندلی، مبلمان، روکش چوب طبیعی در دکوراسیون داخلی و … استفاده می شود.
چوب روسی
این چوب یکی دیگر از انواع چوب برای دکوراسیون داخلی است و از درختان کاج روسی درست میشود. این چوب هم در برابر خشکی و هم در برابر رطوبت مقاومت بالایی دارد و وزن آن نسبت به سایر چوب ها سبک تر است. به دلیل مقاومت بالای این چوب در دکوراسیون داخلی برای کابینت ها، میز و صندلی، پارکت، در و پنجره و دیوار کوب از این چوب استفاده میشود. همچنین طرح این چوب زیبایی منحصر به فرد خود را دارد.
چوب گردو
گردو در دسته چوب های لوکس است که نسبت به سایر چوب ها قیمت و کیفیت بالاتری دارد. رنگ این چوب قهوه ای شکلاتی است و یک لایه بدون رگه به رنگ کرم دارد. رنگ این چوب به دلیل مقاومت کمی که در برابر اشعه uv دارد به مرور روشن تر میشود اما رنگ پذیری خوبی دارد. از نظر وزنی جزو چوب های نیمه سنگین است و استحکام بالایی در برابر فشار، کشش و خمش دارد. از این چوب برای ساخت مبلمان، مجسمه سازی و حکاکی، پارکت چوبی و روکش طبیعی چوب استفاده میشود. همچنین به دلیل نیمه سخت بودن امکان پرداخت و جلا خوردن برای رسیدن به سطح صاف در آن ممکن است.
ترمووود
چوب ترمو با استفاده از یک فرآیند حرارتی پیشرفته، گرما و فشار به آن وارد می شود تا خواصی مانند مقاومت بیشتر در برابر حشرات و رطوبت، کاهش جذب آب و عدم کاهش تغییر شکل را پیدا کند. به دلیل همین قابلیت علاوه بر محیط داخلی در محیط خارجی خانه و نما هم قابل استفاده است. برای محیط داخلی به عنوان کفپوش و دیوار کوب بیشترین استفاده را دارد. هچنین ساخت در و پنجره با این چوب امکان پذیر است.
ام دی اف
این چوب از خرده پنل با استفاده از فشار و حرارت تولید شده است. سطح آن کاملا صاف و رنگ پذیر است و علاوه بر آن قابلیت استفاده از روکش چوب روی آن امکان پذیر است. از ام دی اف بیشتر برای ساخت کابینت استفاده میشود اما به طور کلی ترمووود مقاومت بیشتری نسبت به ام دی اف دارد و در ام دی اف امکان باد کردن آن در اثر مجاورت با رطوبت به مرور زمان وجود دارد.
نتیجه گیری
دنیای متریال ها بسیار گسترده و تنوع در آن ها بالا است. برای انتخاب بهترین نوع چوب برای دکوراسیون داخلی باید مطابق شرایط فضا و رنگ و سایز مورد نظر خود طبق قابلیت هر چوب انتخاب کنید. اگر بتوانید طبق فضای خود چوب مورد نظر خود را انتخاب کنید گرمای و جلوه زیبایی به محیط خود اضافه میکنید.
شما میتوانید با تهیه پکیج ضوابط طراحی آکادمی شریفی صفر تا صد ضوابط را در سریعترین زمان ممکن یاد بگیرید.. از اینکه در این آموزش با ما همراه بودید متشکریم و امیدواریم که این آموزش براتون مفید بوده باشه.
اگر سوال یا مشکلی داشتید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. ممنون از حمایت همیشگیتون. آکادمی شریفی
رویات رو طراحی کن و با طراحیت دنیا رو بساز.
آکادمی شریفی
برای دیدن آموزش های ما در اینستاگرام به پیج ما مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید